TrendieBingo voor echt geld

trendiebingo logoBij Trendiebingo voor echt geld spelen én winnen!
Bij Trendie de bingo voor echt geld spelen én winnen? Dat kan heel makkelijk met de meer dan 200 instant games en de verschillende bonussen! De mogelijkheid om grote sommen contant geld te winnen is ontzettend aantrekkelijk en het is ook één van de redenen waarom online bingo spelen met echt geld zó populair is. Bovendien maken de verschillende bonussen het niet alleen nóg leuker om te spelen, maar vergroten zij ook de kans op het winnen van echt geld.

Meld je aan bij TrendieBingo

Welkomstbonus

trendiebingo bonusWie zich nu aanmeldt bij Trendiebingo, komt direct in aanmerking voor een bonus van € 5,-. Een andere briljante reden om mee te doen is de welkomstbonus. Deze bonus is 200% van uw storting. Wie dus € 50,- stort, zal daar een bedrag van € 100,- bovenop krijgen. Dat betekent maar liefst € 150,- om mee te spelen. De welkomstbonus kan maximaal € 100,- bedragen en kan worden verkregen in combinatie met een gratis bonus.

Gratis bonus

Een gratis bonus is een bonus, die wordt verkregen door het winnen van bepaalde chatgames dan wel bonusgames, of die aangeboden wordt wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt. Een voorbeeld van een gratis bonus is de welkomstbonus, die wordt geactiveerd wanneer u een eerste storting doet. De mogelijkheden om bij TrendieBingo met echt geld te spelen zijn eindeloos. En tot één van de vele opties behoort de reload bonus.

Klik hier voor de gratis bonus van TrendieBingo

Reload bonus

Voor reload bonussen gelden dezelfde voorwaarden als voor de welkomstbonus. Een reload bonus bedraagt 50% van uw storting. Als u € 50 stort, zult u van de Operator dus een bedrag van € 25 toegevoegd krijgen aan uw account. Hoewel de mogelijkheid bestaat om meer dan € 250 te storten, is de reload bonus beperkt tot een maximum van € 125. De reload bonus kan worden verkregen in combinatie met een gratis bonus en een welkomstbonus. De verschillende bonussen maken het nóg leuker om bij Trendiebingo voor echt geld te spelen.

Hoe te spelen

bingo spelen bij trendiebingoHoe kunt u bij Trendiebingo voor echt geld spelen? Heel eenvoudig. Spelers kunnen onze bingo games invoeren door de aankoop van tickets met middelen die ze bijvoorbeeld dankzij hun bonus hebben verkregen. Casinospelen (met inbegrip van onze mini-games in de bingoapplicatie) kunnen alleen worden gespeeld wanneer spelers echt geld inzetten vanuit de middelen die op hun rekening staan. Spelers moeten in de afgelopen drie maanden wel tenminste één geldige storting hebben gedaan op hun rekening. Let u er wel op dat bij het plaatsen van een weddenschap u een bevestiging ontvangt dat de inzet is geaccepteerd.

Bezoek de website van TrendieBingo