ShinyBingo voor echt geld

logo van shinybingoBij ShinyBingo kun je onbeperkt bingo spelen in vele verschillende kamers en met verschillende inzetten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een laag bedrag te spelen, maar ook voor wat hogere bedragen. Daar passen natuurlijk ook verschillende methoden bij om geld te storten.

Bovendien krijgen nieuwe spelers een leuke bonus en gelden er bij deze aanbieders ook stortingsbonussen. Nieuwsgierig hoe het precies werkt en op welke bonussen je recht hebt? Lees dan snel verder!


Bezoek de website van ShinyBingo

Beginnen met spelen

De meeste spelers willen bij ShinyBingo voor echt geld spelen. Als je wilt beginnen met spelen is het allereerst noodzakelijk om een account aan te maken. Dat is overigens helemaal niet zo veel werk. Binnen enkele minuten heb je al een account aangemaakt en je hoeft bovendien ook niet allerlei persoonlijke gegevens daarvoor in te vullen. Zodra je jouw account hebt aangemaakt, is het tijd om geld te storten.

Geld storten

Bij ShinyBingo voor echt geld spelen, betekent namelijk dat je natuurlijk wel geld op je account moet hebben staan. Gelukkig kun je op verschillende manieren geld storten. Zo kun bijvoorbeeld eenvoudig geld storten met je Creditcard of een PaysafeCard. Wil je liever een lager bedrag storten of geen rekeningnummer geven? Dan kan je kijken naar de opties waarbij je met kleinere bedragen geld kan storten.

Meld je aan voor de bonussen!

Wekomstbonus

Als je begint met ShinyBingo voor echt geld te spelen, kun je profiteren van een gratis welkomstbonus. Je dient hiervoor een account aan te maken. Vervolgens krijg je direct 5 euro om mee te spelen. Je moet deze bonus overigens wel een aantal keer rondspelen alvorens deze wordt omgezet in echt geld. Tot die tijd is het bonusgeld en kun je er uiteraard nog wel gewoon mee spelen.

Stortingsbonus

shinybingo stortingsbonus
Dat is echter nog niet alles. Naast de welkomstbonus, kun je namelijk ook profiteren van de stortingsbonus die ShinyBingo aanbiedt. Deze stortingsbonus is maar liefst 300% en geldt tot en met een bedrag van 150 euro. Wanneer je bijvoorbeeld 10 euro stort, krijg je daar dus 30 euro bonusgeld bij. Dat houdt in dat je een totaalbedrag van maar liefst 40 euro op je account hebt staan, terwijl je daar maar 10 euro voor hebt betaald.

Bezoek de website