Online bingo echt geld

logo van bingocamsBingoCams is aan een steile opmars bezig in de wereld van het online bingo voor echt geld spelen. Om aan een bingospel te kunnen beginnen, is het belangrijk om op een veilige manier geld op je spelrekening te kunnen storten. Via kan een van de stortingsoptie kan je eenvoudig geld storten op je account. Maar bij BingoCams is er ook een zeer unieke manier om je spelrekening aan te spijzen, iets wat bij de meeste andere bingorooms niet mogelijk is. Je kunt immers ook je online bingotegoed opwaarderen met een klein bedrag en zo online bingo voor echt geld spelen. Vooral voor spelers die net beginnen met spelen en dit enkel willen doen voor kleinere bedragen, is dit een ideale oplossing. Spelers die voor meer geld willen spelen, doen best een grotere storting in één keer via een stortingsoptie.

Aanmelden bij BingoCams

Eerste storting

Wanneer je kiest voor online bingo voor echt geld spelen bij BingoCams, wacht er een interessante bonus op je bij de eerste storting. Deze bonus is geldig bij een storting van minimum € 10. Bij een stortingoptie waarbij je een kleiner bedrag kan storten, als dit minder is als dan € 10 is, geldt deze bonus dus niet. Je eerste storting, tot maximum € 100, wordt dus verdubbeld. Als je dus bij BingoCams een eerste storting doet en je pakt het wat verstandig aan, dan zal je niet snel door je bingotegoed raken.

stortingsbonus wanneer je bingo voor echt geld gaat spelen

Extra bonussen

Online bingo spelen bij BingoCams geeft recht op nog een paar interessante bonussen. Zo ontvang je bij je aanmelding een gratis bonus van € 5. Hiermee kun je BingoCams uitproberen alvorens online bingo voor echt geld te gaan spelen. Dit is gratis en vrijblijvend. BingoCams biedt daarnaast ook nog bingo bonusdagen aan. Op deze dagen wordt je storting verdubbeld, wat een leuke bonus is. Om deze bonus te kunnen ontvangen, speelt het geen rol of je al eerder van een andere bonus gebruik maakte. Deze bingo bonusdagen worden een paar keer per maand georganiseerd en worden aangekondigd in de nieuwsbrief van BingoCams.

Gelijk €5 gratis bij het aanmelden! Bekijk de aanbieding

Chat

Tijdens het online bingo voor echt geld spelen bij BingoCams kun je gebruik maken van de bingochat. Dit is de ideale manier om met de andere spelers in contact te komen. Zo krijgt deze online bingo de charme van een échte bingoavond waar het altijd gezelligheid troef is. In het bingospel van BingoCams is een bingo-chatbox ingebouwd.

Bezoek BingoCams