Maria bingo

Maria bingo is een bekende en grote bingo aanbieder die bij een echte bingo speler al zeker wel bekend in de oren moet klinken. Onder het motto “Speel, Chat en maak nieuwe vrienden” start Maria bingo een nieuwe promotie ronde waarin je van vele gemakken gebruik kan maken, dus het is zeker de moeite waard om even op te letten en om zo het online bingo spelen voor echt geld goed te beginnen bij Maria bingo!

Prijzencircus

Maria bingo is een waar prijzen circus, per uur gaan er zo’n 600 prijzen weg! Dat betekent dat er elke minuut wel 10 prijzen te winnen zijn en dat je dus met goed opletten vele kansen kunt meepakken. Niet alleen de prijzen winnen is trouwens enorm leuk, want je kan ook enorm veel besparen door gebruik te maken van de eerste storting bonus! Deze is zelfs nog hoger als Mokum bingo en Bingo graag en kent een maximale waarde van maar liefst 130 euro! Je storting wordt dus door Maria bingo verdubbelt tot een maximum van 130 euro, wat natuurlijk een ultieme start is van het online bingo spelen voor echt geld!

Storten bij Maria bingo

Een storting verrichten bij Maria bingo kan ook eenvoudig en makkelijk via één van de vele stortingsopties! Je kunt dus in een paar klikken een storting verrichten. Je kan namelijk gebruik maken van online betaling programma’s als Neteller, Moneybookers en ClickAndBuy. Deze worden ook door Maria bingo ondersteund om je online bingo tegoed op te waarderen.