Bingospel

Het bingospel is een erg bekend spel wat niet alleen op bingo avonden wordt gespeeld. Nee, je kunt het nu ook op vele plekken online bespelen. Dit zijn positieve ontwikkelingen, want het bingospel is een erg gezellig en sociaal spel wat je uren kan spelen zonder dat je je hoeft te vervelen. Het bingo spelen gebeurt nu dus niet alleen maar op een bingo avond waar je gezellig met andere mensen voor de prijzen meespeelt, maar je kan het ook online spelen. Zo kan je dus altijd, wanneer je maar wilt, het bingospel spelen!

Meld je nu aan

Online bingospel

Het online bingospel, het heeft een lange tijd geduurd voordat het spel ook eindelijk online te spelen was, maar inmiddels bestaat het al weer jaren. De tijd gaat zo vlug dat je er haast geen erg in hebt, maar het online spelen van bingo kan je dus al tijden doen en dit doen heel veel bingo liefhebbers ook! Ze spelen bij aanbieders als Flabingo, waar je zelfs op je stortingen nog bonussen kan krijgen. Zo kan je dus het online bingospel met een bonus beginnen, wat je dus op een bingo avond niet hoeft te verwachten. Gelukkig kan dit met het online bingo spelen wel, hierover lees je meer onder het kopje bonussen.

Klik hier voor 3 euro gratis bingo geld

Bingospel chat

De online versie van het bingospel is ook erg gezellig. Je kunt dan wel niet gelijk met elkaar praten, maar je kunt wel gezellig chatten. Via het chat venster in de bingo kamer waar je aan het spelen bent kun je met de andere bingo spelers chatten. Zo kan je dus gezellig gesprekken aangaan met mede bingospel spelers. Wanneer je de bingo wint dan wordt je van alle kanten gefeliciteerd, dit maakt het bingo spelen in de online versie dus nog leuker! Want iedereen gunt je de bingo wel een keer, dus doe maar lekker mee.

Klik hier voor 100 euro bonus op je eerste storting

Bonussen

Flabingo heeft verschillende bonussen voor je klaar liggen. Zo zijn er een aantal maal per maand bingo bonus dagen waarbij je het bingotegoed van het bingospel Flabingo met een bonus kan opwaarderen. Zo krijg je dus op elke storting een extra bonus bedrag waarmee je het bingo spelen bij Flabingo kan voortzetten. Daarnaast heb je ook nog een eerste storting bonus en een gratis bonus. De gratis bonus krijg je gelijk bij aanmelding bij het bingospel en wanneer je de eerste storting doet krijg je hier een bonus van 100% over tot maar liefst een maximum van 100 euro!

Klik hier voor de leukste bingo bonus

Storting bonus

Je krijgt op je eerste storting een bonus van 100%. Dit betekent wel dat je een storting moet doen. Het minimum van de eerste storting bonus is gesteld op 10 euro, dus is dit door middel van mobiel opwaarderen is dat niet haalbaar. Mocht je er trouwens nog niet uit zijn of je wel voor echt geld wil gaan spelen dan kan je het beste even snel met je mobiel opwaarderen. Zo kan je dus snel nieuw bingotegoed van 1,30 halen en kan je weer een poosje bingo spelen. Mocht je er uit zijn en ga je voor echt geld spelen dan raden wij een storting aan. Ook omdat hier vaak een bonus op wordt gegeven, dus houdt dit in de gaten met de nieuwsbrief die je elke dag ontvangt als er een bonus of een actie van Flabingo is.

Gratis bonus

Bij aanmelding krijg je een gratis bonus van 3 euro. Hiermee kan je het bingospel van Flabingo uitproberen en kan je kijken of dit wel wat voor jou is. Zo kan je dus eerst het spel testen voor je het voor echt geld gaat spelen. Want niets zou zo zonde zijn om eerst bingotegoed te storten bij een bingospel om vervolgens tot de conclusie te komen dat dit bingospel niet aan jou wensen voldoet. Gelukkig zijn de meeste mensen tevreden met het bingo spelen bij Flabingo, dus we raden je aan om ook mee te doen!