Flabingo spelwinkel

Op Flabingo is het mogelijk om te spelen voor echt geld maar spelers kunnen ook gebruik maken van de Flabingo spelwinkel. Dit is een cadeauwinkel waar opgespaarde punten ingeleverd kunnen worden voor verschillende prijzen. De speler spaart bij Flabingo automatisch de punten die voor deze prijzen ingewisseld kunnen worden. In de spelwinkel staat per prijs aangegeven hoeveel punten de speler moet inwisselen om deze te verdienen.

Hoe kan de speler punten verdienen?

Punten voor de spelwinkel zijn op veel verschillende manieren te verdienen. Op de website is onder het kopje ‘promoties’ te zien hoe punten verdiend kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het winnen van chatgames, het winnen van jackpots, of het uitnodigen van vrienden voor de site. Geregeld vinden er ook speciale middagen en avonden plaats waarop jackpots vallen die gegarandeerd een puntenbonus bieden. De speler hoeft geen aparte actie te ondernemen om deze punten te krijgen. Specifieke informatie over de manieren waarop punten verdient kunnen worden wordt ook in de nieuwsbrieven uitvoerig behandeld.

Prijzen in de Spelwinkel

In de Spelwinkel zijn verschillende prijzen te winnen. Deze zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. De categorieën zijn: Computers, Elektronica, Juwelen, Huishoudartikelen, Accessoires, Cadeaubonnen, Doe ’t zelf, Speelgoed en Boeken. Deze categorieën hebben ieder weer subcategorieën waaruit gekozen kan worden. Denk bij ‘Computers’ bijvoorbeeld aan Notebooks, Tablets en Game consoles. Daarnaast kunnen de punten ook ingewisseld worden voor Flabingo speelbonussen of Flabingo betaalkaarten. Deze konden ingewisseld worden voor speeltegoed op Flabingo. Helaas is de spelwinkel niet meer toegangelijk. gelukkig kan je wel terecht op de nieuwste bingosite ShinyBingo. ShinyBingo is de nieuwste bingoroom met een frisse uitstraling en een leuke eigen bingo community. Kom ShinyBingo zeker even uitproberen.

Gebruik maken van de spelwinkel

Wanneer de speler voldoende punten heeft kan deze een account aan laten maken voor de spelwinkel. De speler moet hiervoor een verzoek naar de website sturen. Vervolgens krijgt de speler de inloggegevens in de mail. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een spelwinkel account. Met het account kan de speler inloggen op de spelwinkel en een prijs uitzoeken. De geselecteerde prijs wordt zonder extra verzendkosten naar de speler opgestuurd.