Bingocams

logo van bingocamsBingocams is een site voor mensen met de passie voor het spelen van online bingo, in combinatie met optimale sociale elementen. Bingocams is namelijk een site voor liefhebbers van het virtuele bingospel, maar onderscheid zich van andere bingosites dankzij het gebruik van een webcam tijdens het spelen van één van de spellen. Dit maakt de site aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een mogelijkheid tot bingo spelen met interactie, communicatie en een hoog sociaal gehalte.

Meld je aan bij Bingocams

Bingocams: hoe begin ik?

beginnen bij bingocamsWanneer een bezoeker de site ontdekt, wil hij of zij natuurlijk eerst even rondkijken. Dit kan. Wanneer de persoon in kwestie besluit gebruik te willen maken van (één van de) bingospellen, is het nodig een account aan te maken. Dit doet hij of zij door een gebruikersnaam en een wachtwoord in te voeren, aangevuld door een aantal overige persoonlijke gegevens, zoals een e-mailadres. Het account kan nu worden aangemaakt en de gebruiker kan beginnen met het spelen van bingo. Een gebruiker kan het saldo op het account opwaarderen, waarna een betaald bingospel kan worden gespeeld. Echter, dit is niet noodzakelijk: op bingocams is het namelijk mogelijk te genieten van gratis spellen, waarmee ook geldprijzen kunnen worden gewonnen. Dit kan door het gebruikmaken van de 5 euro welkomstbonus, die iedere beginnende speler op deze bingosite automatisch ontvangt na het aanmelden.

Klik hier om te beginnen

Verschillende rooms en kaarten

Op deze bingosite kan iedere gebruiker, zonder nodige kennis of ervaring, beginnen met het spelen van virtueel bingo. Er zijn verschillende rooms (kamers) om uit te kiezen, waarbij iedere room een eigen spel heeft. Deze kamers zijn op een specifieke wijze geordend, waarbij de rooms verschillen van minimale inzet per gekochte kaart en het aantal kaarten dat kan worden gekocht. De speler kan bijvoorbeeld kiezen voor een kamer met 40 kaarten, waarbij de prijs 0.05 cent per kaart betreft. Bij iedere 4e gekochte kaart ontvangt de speler er één gratis. Er hoeft voor het gebruik van deze kamer dus slechts 32 kaarten worden aangeschaft, waarbij iedere ronde 1.60 euro kost. Wat de speler kan winnen – de hoogte van de prijzen – verschilt per ronde en heeft te maken met het aantal aangeschafte kaarten.

Wanneer win ik een geldprijs?

geldprijzen bij bingocams winnenBij bingocams zijn verschillende geldprijzen te winnen. Deze kunnen worden gewonnen wanneer de speler 1 lijn vol heeft, waarbij deze betreffende prijs ongeveer 3 euro op kan leveren.

Wanneer de eerste lijn vol is, gaat het spel door voor het volspelen van 2 lijnen, wat de gebruiker 6 euro kan opleveren.

Tot slot wordt er gespeeld voor de alom begeerde hoofdprijs, waarvoor een volle kaart nodig is. Deze volle kaart kan de speler 12 euro opleveren.

De webcam

bij bingocams is het niet verplicht om een webcam te hebbenZoals de naam van de site het al een beetje onthuld, is het bingospel op deze site begeleid door het gebruik van een webcam. De begeleiders in de verschillende rooms, die ook wel de chathost wordt genoemd, maken ook gebruik van een webcam. Hierdoor vergroot niet alleen de sociale factor, maar ook het vertrouwen en de veiligheid. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van een webcam, wat het spel voor velen leuker maakt. Maar wanneer de gebruiker liever anoniem wenst te blijven, is dit ook mogelijk. Het gebruik van een webcam is namelijk niet verplicht.

Bingocams spelen. Is het veilig?
rng licentie van bingocamsBingocams zegt veel waarde te hechten aan optimale veiligheid. Daarom zijn zowel de betaalmethoden als het spel zelf optimaal beveiligd. De nummers worden middels een speciale software getrokken, waarbij geen partij kan worden gekozen. Het opwaarderen van het saldo op het account van de gebruiker kan op verschillende, optimaal beveiligde manieren. Hiermee wil de site uitstralen veel waarde te hechten aan haar gebruikers en het behouden van de veiligheid voor deze.

Bezoek Bingocams en meld je vandaag aan!