BingoBink

Wat is BingoBink?
logo van bingobinkBingoBink.com is de nieuwe website voor de echte bingo liefhebbers. Naast vele speelmogelijkheden is BingoBink ook de ideale plaats om nieuwe mensen te leren kennen. De site bestaat uit verschillende “Bingo Rooms” waar men gezellig een potje bingo kan spelen en tegelijkertijd kan chatten. Hierbij wordt je vergezeld door één van de live chat hosts Lesley, Shaar, Erwin of Nataschja. Je maakt kans op vele leuke prijzen en jackpots. Daarnaast zijn er meer dan 200 leuke speelautomaten te bespelen. Een leuke functie is “Live Win Moment” waarbij men op een leuke manier de winst voor de webcam kan vieren, spelen, prijzen, contact en vooral plezier staan dus centraal.

Bonus

bonus welke je direct bij je aanmelding bij bingobink ontvangtBingoBink biedt ook meerdere bonussen aan voor de bingofans. Zo krijgt men bij inschrijving direct €5 om de vele spellen te proberen. Ook krijgt men een leuke bonus vaan 200% bij de eerste keer dat men opwaardeert, bij €10 wordt dat dus €30 startgeld. Door middel van de wekelijkse bonus kan men 50% extra krijgen op het opwaardeerbedrag. Ook is er nog de loyalty bonus, voor de fanatieke spelers. Tot slot zijn er de bouncing bonus voor de spelers met vlugge vingers en een bonus van 15% voor het versturen van je Live Win Moment.

Bezoek BingoBink

De Bingo spellen

in de bingolobby vind je de bingo spellen welke je bij bingobink kan spelenEr zijn een aantal bijzondere bingorooms met een frisse uitstraling. “The Hot Shot” is een room voor de spelers die goed willen verdienen, namelijk de jackpot van €25. The Hot Shot is elke maandag, woensdag en vrijdag geopend vanaf 21:00 tot 23:00. Op de andere dagen; dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag, is de “Club Ten Room” geopend op dezelfde tijden. Hier maakt men 10 keer kans op de gegarandeerde jackpot van €10. Af en toe vinden er ook toernooien plaats met grote jackpots. Naast deze rooms zijn er nog vele speelautomaten, meer dan 200 namelijk.

Meld je aan om mee te spelen!

Gratis Bingo

Ook is er de mogelijkheid om gratis te spelen bij BingoBink. Elke dag kan men om 10:30, 14:00 en 18:30 in de “Boogy Binks Room” 6 ronden lang bingo spelen voor leuke prijzen van €2, €1,50 en €1. Men moet in de laatste 14 dagen wel minimaal €10 hebben opgewaardeerd maar de Boogy Bingo Room zelf is geheel gratis.

gratis bingo spelen in de boogie binks room

Opwaarderen

Opwaarderen kan op verschillende manieren: Neteller, Skrill, Paysafecard en verscheidene creditcards bieden de mogelijkheid om makkelijk op te waarderen. Ook kan men gewoon opwaarderen door middel van een code. Het bedrag wordt daarna direct op de account bijgeschreven. Men moet echter wel minimaal €10 opwaarderen per keer. Men kan het prijzengeld innen vanaf een bedrag van €25, dit duurt gebruikelijk 3 tot 5 werkdagen.

Inschrijven en spelen kan op www.bingobink.com