Beabingo

Beabingo was een grote en bekende bingo website waar elke maand honderden nieuwe spelers zich aanmelden. Helaas zijn die tijden voorbij en is het nu BingoCams wat die positie heeft in de bingomarkt.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd en dat geld zeker bij BingoCams. Je kan er altijd wel gezellig met andere vrouwen een potje bingo spelen. Zo kan je, wanneer het jou uitkomt, gezellig een potje online bingo spelen tegen en met anderen op de grote online bingo site BingoCams!

BingoCams bonussen

Een grote bingo site kan natuurlijk niet zonder mooie en aangename bonussen. Speel daarom nu mee en je krijgt bij aanmelding gelijk al een bonus van 5 euro waarmee je gratis het bingo spelen bij BingoCams kan uitproberen. Zo kan je dus eerst testen voordat je met het online bingo spelen begint en hoef je je geen zorgen te maken over je geld. Mocht je het bingo spelen bij BingoCams geweldig vinden dan kan je later altijd nog voor echt geld gaan spelen en gebruik maken van andere bonussen.

Eerste stortingsbonus

BingoCams beloond je eerste storting gelijk, want je gestorte bedrag wordt namelijk verdubbelt tot een maximale hoogte van 100 euro. Zo kan je dus met een storting van 100 euro het online bingo spelen bij BingoCams beginnen met 200 euro. Zonder dat je ook maar een maal de bingo hebt gewonnen heb je dan toch al de eerste 100 euro gratis te pakken!

Meer bonussen

Natuurlijk zijn de twee bovengenoemde bonussen niet de enige bonussen die BingoCams aanbiedt. Wanneer dat zo zou zijn dan zouden ze zich moeten schamen, maar gelukkig hoeven ze dat niet te doen! Je krijgt op je tweede storting ook gegarandeerd een bonus die de helft van je gestorte bedrag bevat en een maximum van 60 euro kent. Zo kan je met je eerste twee stortingen al een maximale bonus van 162 euro meepakken. Er zijn ook nog acties tussen door, dus mocht je denken dat je alleen van deze twee acties kunt genieten dan heb je het fout. We raden je dan ook aan om je aan te melden bij BingoCams om zo op de hoogte te blijven van de bonussen en acties die door BingoCams worden aangeboden.